Van Stichting Power Beauties

De vrijwilligers

Wie zetten zich jaarlijks belangeloos in om de verwendag Power Beauties/benefiet te realiseren

Penningmeester Rutger Vervoort

Voorzitter Helga van Hengst

Secretaris Sissy van Hengst

Face To Face visagie & styling Helga van Hengst

Helga van Hengst begeleidt de vrijwilligers op de verwendag Power Beauties

Made in Stratum Marieke van Rijswijk-Peels

Website www.stichtingpowerbeauties.nl iLokaal, design en opmaak

Met speciale dank aan de donateurs en Gemeente Eindhoven

Popei en Roaw Vlis, verzorgen live muziek

De goodiebags worden verzorgd door:

• Face To Face visagie
  • Ici Paris XL, Douglas
  • Kruidvat
  • Nouvital Cosmatics
  • Olga van Hengst
  • Stichting Power Beauties

Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven verzorgt alle facilitaire diensten

De Beauty branche en vrijwilligers

Het vaste vrijwilligersteam Power Beauties: Helga van Hengst, Sissy van Hengst en Rutger Vervoort

Nico van Beers fotografie

Voor (nieuwe) vrijwilligers

De Stichting Power Beauties, is een organisatie die Speciaal voor (ex)-kanker patiënten, partners en familieleden Verwendagen organiseert meestal rond 29e mei. Werkzaamheden worden verricht op vrijwillige basis door mensen die zelf direct of indirect betrokken zijn bij kanker. Om als vrijwilliger goed te kunnen werken is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Een goede bestudering van de website leert over de stichting, waar die voor staat, wat het bestuur doet en nog veel meer.

Voor meer info kan je terecht bij Helga van Hengst Voorzitter organisator Verwendag Power Beauties.

06 – 44 06 31 38

Beloningsbeleid voor het bestuur en vrijwilligers

De Stichting Power Beauties, is een non-profitorganisatie.
Alle gelden en producten die gedoneerd worden door particulieren en bedrijven komen ten goede aan de Stichting waar onder andere, verwendagen van worden georganiseerd.

De opbrengst van de benefiet gaat naar een Stichting die zich inzet voor kanker patienten.

Het bestuur en de vrijwilligers krijgen geen salaris, noch een vergoeding vanuit de Stichting.

Vrijwilliger worden

De Stichting Power Beauties is een organisatie die zich inzet voor kanker patiënten met hun familie door het organiseren van verwendag(en) rond 29e mei. Werkzaamheden worden verricht op vrijwillige basis door mensen die zelf direct of indirect betrokken zijn bij kanker. Om als vrijwilliger goed te kunnen werken is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Heb je interesse, lijkt het je iets of wil je informatie

Mail of bel ons!

Contact informatie