Face to Face

Visagie & Styling

Mag ik mij voorstellen

Mijn naam is Helga van Hengst en al ruim 24 jaar een gediplomeerd visagist van Face To Face Visagie & Styling tevens oprichter van Stichting Power Beauties.

De Stichting is ontstaan begin augustus 2018 vanuit Face To Face Visagie & styling; al meer dan 15 jaar organiseer ik belangeloos de Verwendag(en) die jaarlijks gehouden wordt rond 29 mei Speciaal voor (ex)kankerpatienten. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Instituut Thomas in Den Bosch en sinds 2005 een eigen salon aan huis in Eindhoven; Face To Face Visagie & Styling is ontstaan in 2001, nadat ik mijn diploma behaald heb! Het contact met mensen is voor mij heel belangrijk. Ik ben al jaren bekend om mijn vakkennis, ervaring en persoonlijke benadering op het gebied van visagie en styling.

Behalve het behandelen voor het goede doel, zoals de Verwendag(en) kun je ook persoonlijk bij mij terecht voor een behandeling en advies. Om Hierover verder een afspraak te maken kun je contact met me opnemen! Stuur een e-mail naar [email protected] t.a.v. Helga Face To Face Visagie&styling.

Bezoek ook mijn facebook pagina FacetoFace. Door een bijdrage te leveren van € 37,50 krijgt u niet alleen een visagiebehandeling en/of algehele styling ook steunt u hiermee de Stichting zodat wij nog meer mooie en fijne Verwendag(en) kunnen en mogen realiseren voor al deze moedige (ex.) kankerpatienten met hun familie zodat ze lekker kunnen genieten en weer stralen. Want goede nazorg bevordert de kans je weer beter te voelen!

De behandelingen

Visagie

U kunt terecht voor de volgende behandelingen: gezichtsreiniging, massage, peelings, dag-avond make-up bruids-en feest make-up tevens manicure, nagelsversieren en algehele styling, ik maak uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken schoonheidsproducten. Gezichtsmasage zowel voor vrouwen en mannen Massage zorgt voor een betere doorbloeding en laat kleine rimpels vervagen, de huid krijgt haar stevigheid terug.

Bruids-en feestmake-up

Ga je trouwen of is er een feest ik zorg voor de juiste look.

Manicure

Bij manicure worden je handen in de watten gelegd met een heerlijke masssage, tevens versiering van nagels.

Styling

Bij styling krijgt u niet alleen een kleurenadvies ook wordt gekeken wat voor kleding voor welke gelegenheid het beste bij u past en worden ook u haren gestylt.