De verwendag(en)

Verwendag(en) speciaal voor kanker patiënten ongeacht de leeftijd

Beste kanjers noteer alvast in je agenda zondag 24 mei 2020  van 13.00-18.00 uur, Piuslaan 74a Eindhoven  Verwendag Power Beauties voor (ex) kanker patiënten met hun familie. Dankzij de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven directie Judith v.d. Belt; heeft de Stichting belangeloos een mooie locatie kunnen realiseren.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief.

Stichting Power Beauties organiseert  Verwendagen Speciaal  voor (ex.) Kankerpatienten;

wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

Verwendag 26 mei 2019!
Een impressie

Wat willen we bereiken

Wat willen we op die dag doen en bereiken

De stichting wil graag visagie behandelingen geven.

Dynamo ondersteunt dit evenement al voor de 6e maal en verzorgt voornamelijk de communicatie en de PR.

Blue Collar Hotel doet het facilitaire gedeelte nu voor het 2e jaar. Beide partijen doen dit geheel belangeloos.
De Stichting wil weer graag een Verwendag Power Beauties organiseren voor jongeren en volwassenen met hun familie ongeacht de leeftijd, en wel op zondag 27 mei 2019.

Op deze dag willen we al deze moedige kanjers verwennen door het geven van visagie en verschillende beautybehandelingen en workshops.
Hiervoor wordt een kleine bijdrage van € 5,- gevraagd. De gehele opbrengst komt ten goede aan een stichting die zich inzet voor al deze moedige kanjers die in aanraking zijn gekomen door kanker.

Op de Verwendag krijgen jongeren een dag-make-up , styling, massage, nagels verzorgen en lakken en verschillende workshops van dans tot tekenen, schilderen. Of maak je eigen creatie; voor ieder wat leuks. Dit kunnen we eventueel combineren met andere schoonheidsactiviteiten. Onderzocht kan worden of kappers en visagistes hier weer op vrijwillige basis aan mee willen werken. We gaan dit jaar meer bedrijven, particulieren, ziekenhuizen, andere instanties persoonlijk benaderen.
Eventueel kan er ook nog een Verwenkamer worden gecreëerd zodat je je even terug kan trekken en kan genieten van heerlijke hapjes en drankjes zoals koffie, thee en limonade ook zullen we de ruimte omtoveren tot een ware beauty salon met live muziek.

De stichting wil graag visagie behandelingen geven.

De doelgroep
Jongeren en volwassen met hun familie

Het doel
Verwendagen/benefiet Stichting Power Beauties speciaal voor jongeren en volwassenen met hun familie ongeacht de leeftijd die in aanraking zijn gekomen door kanker.

Wat wil je hiermee bereiken
Geld ophalen voor een stichting die zich inzet voor mensen die in aanraking zijn gekomen met kanker; om nog meer projecten en nog meer mensen vooral jongeren te kunnen helpen door het organiseren van een leuke dag o.a. beautybehandelingen. Nazorg bieden, want goede nazorg bevordert het proces om weer te genieten, te stralen en je weer goed te voelen!

Doelgroep en benadering
De doelgroep die we gaan benaderen o.a. via social media, scholen, in de wijken binnen het gebied van Eindhoven, Beauty salons, ziekenhuizen, maar ook bedrijven en particulieren die willen sponsoren, die we persoonlijk benaderen. Uiteraard ook via de geschreven pers en mogelijk flyers.

De doelgroep
Jongeren en volwassen met hun familie